ELS NOSTRES ESPAIS

The Hub Space es troba al bell mig de Sant Cugat, en un dels carrers més cèntrics de la ciutat, concretament al carrer Sant Medir, i ocupa 200m2 d’una antiga fusteria. Aquest origen ofereix a l’espai un encant molt especial, ja que tot neix d’un antic negoci artesà de base creativa, i això es nota en el disseny del Hub.

ESPAIS DE TREBALL

Gaudiràs de 200m2 per treballar i dues sales de reunions. Tindràs a la teva disponibilitat una taula gran, fibra òptica, una terrassa de 80m2, zones de descans, cuina office… Tot està acuradament pensat per crear la millor atmosfera de treball perquè tu només t’hagis de concentrar en impulsar les teves idees. Tota la resta és cosa nostra!

ZONES A L’AIRE LLIURE

Al Hub tens diferents zones de descans per poder fer un break i agafar aire fresc. Tant als espais compartits, com sobretot a la immensa terrassa de 80m2 on podràs fer una pausa, desconnectar durant una estona i, fins i tot, dinar-hi quan et vingui de gust.

ESPAIS COMUNS

Si en algun moment vols desconnectar de la teva feina i pensar en “no-res”, podràs fer-ho a les zones comunes que té el The Hub. Allà hi podràs descansar i crear noves sinèrgies amb els coworkers que treballen al mateix espai que tu, i… qui sap d’on pot sorgir el proper projecte?

SALES DE REUNIÓ

Oferim dues sales de reunions tant per als nostres coworkers com per a professionals externs. Són dos espais ben diferenciats que encaixen amb qualsevol necessitat. Són dues sales molt adients tant per organitzar reunions formals, com també per dur a terme cursos i xerrades, demostracions de producte, etc.

SERVEIS COWORKING INCLOSOS

Venis everio. Agnamu cernata si as solupti orestentur, ulpa autaquidus conem re consers pelesti orenima gniendu ntenda adisit voluptis ad eatem et quam ut evelibus. Iquam, niment, ipit harum et quisquos accaborerro tem re omnia ium idia alit.

TAULA INDIVIDUAL

FIBRA ÒPTICA

WI-FI

CUINA OFFICE

MENJADOR

ZONA DE DESCANS

TERRASSA DE 80 m²

PARKING BICI

CONTROL D’ACCÉS

SUBMINISTRAMENTS

NETEJA DE L’ESPAI

SALES DE REUNIÓ

UNEIX-TE A LA NOSTRA COMUNITAT

Venis everio. Agnamusam facernata si as solupti orestentur, ulpa autaquidus conem re consers pelesti orenima gniendu ntenda adisit voluptis ad eatem et quam ut evelibus. Iquam, niment, ipit harum et quisquos accaborerro tem re omnia ium idia alit.

C/ Sant Medir 15. Sant Cugat del Vallès
935 879 444
hola@thehubspace.es