ELS NOSTRES ESPAIS

The Hub Space es troba al bell mig de Sant Cugat, en un dels carrers més cèntrics de la ciutat, concretament al carrer Sant Medir, i ocupa 200m² d’una antiga fusteria. Aquest origen ofereix a l’espai un encant molt especial, ja que tot neix d’un antic negoci artesà de base creativa, i això es nota en el disseny del Hub.

ESPAIS DE TREBALL

Gaudiràs de 200m² per treballar i dues sales de reunions. Tindràs a la teva disponibilitat una taula gran, fibra òptica, una terrassa de 80m², zones de descans, cuina office… Tot està acuradament pensat per crear la millor atmosfera de treball perquè tu només t’hagis de concentrar en impulsar les teves idees. Tota la resta és cosa nostra!

ZONES A L’AIRE LLIURE

Al Hub tens diferents zones de descans per poder fer un break i agafar aire fresc. Tant als espais compartits, com sobretot a la immensa terrassa de 80m² on podràs fer una pausa, desconnectar durant una estona i, fins i tot, dinar-hi quan et vingui de gust.

ESPAIS COMUNS

Si en algun moment vols desconnectar de la teva feina i pensar en “no-res”, podràs fer-ho a les zones comunes que té el The Hub. Allà hi podràs descansar i crear noves sinèrgies amb els coworkers que treballen al mateix espai que tu, i… qui sap d’on pot sorgir el proper projecte?

SALES DE REUNIÓ

Oferim dues sales de reunions tant per als nostres coworkers com per a professionals externs. Són dos espais ben diferenciats que encaixen amb qualsevol necessitat. Són dues sales molt adients tant per organitzar reunions formals, com també per dur a terme cursos i xerrades, demostracions de producte, etc.

SERVEIS COWORKING INCLOSOS

Els serveis que us oferim són de gran qualitat i tots ells dissenyats perquè pugueu treballar amb la màxima comoditat.

TAULA INDIVIDUAL

FIBRA ÒPTICA

WI-FI

CUINA OFFICE

MENJADOR

ZONA DE DESCANS

TERRASSA DE 80 m²

PARKING BICI

CONTROL D’ACCÉS

SUBMINISTRAMENTS

NETEJA DE L’ESPAI

SALES DE REUNIÓ

UNEIX-TE A LA NOSTRA COMUNITAT

The Hub Space és un cowork que té feeling. El nostre objectiu és que pugueu treballar en un espai molt cuidat en tots els sentits i que faciliti la col·laboració entre els coworkers. Els espais comuns, que en són molts, afavoreixen aquestes sinèrgies de treball i trobada. La prova és que del Hub n’han nascut diferents projectes professionals fruit de les relacions que s’hi han establert. Hi ha una gran varietat de perfils que formen part del projecte; dissenyadors, creatius, arquitectes, enginyers, lingüistes, coaches… i tots, tots, tenen una gran emprenedoria com a distintiu.

C/ Sant Medir 15. Sant Cugat del Vallès
935 879 444
hola@thehubspace.es